Ideas to clever web apps

2012-08-30

Kan alla designa och skapa en webbsida på 3 minuter?

skapa en webbsida på 3 min

Nu har vi kört igång vår utmaning. Kan både du och jag skapa fantastiska webbsidor som funkar på alla mobiler, plattor och skärmar utan att kunna en enda rad kod och inte vara speciellt datorkunniga? Det är dags för alla VD:ar och marknadsansvariga att själva ta kontroll över sin webbplats och prata i realtid på bloggar och i sociala media. Alla som är intresserade av att prova och se hur långt de hinner med sin . Vi har bett de absolut bästa designarna i världen att göra teman till dig och deras teman kommer att komma upp löpande under hösten. Det är bara att välja ett tema och med några enkla klick, lägga upp företagets logga och profil. På några minuter har du ett proffsverktyg där du kan analysera din marknadsföring och lägga upp nyhetsbrev. Se hur det går för de företagare som har skapat en hemsida på 3 minuter.  Du kan också själv prova att skapa en hemsida på 3 minuter.

Andra företag som skapat hemsidor på ett par minuter (Bright Selection, ledarstöd, Animalcenter, Nohedensväxter, hentec)

Snowfire - Create your own website

mimmin photos

Sweden is the most creative country in the world according to Business Insider :) http://t.co/Wu078WtZ Emil Sundberg profile image Emil Sundberg 9 years ago via twitter